Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για τους απλήρωτους του Μέτρου 22.

Λίγο πριν τις δεύτερες κάλπες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, προωθούνται για πληρωμή και αποκατάσταση των σχετικών λαθών που προέκυψαν οι ενισχύσεις ζωοτροφών (μέτρο 22). Αυτό λένε οι πληροφορίες θα αφορά -το πιο πιθανό- μόνον όσους είχαν δηλώσεις λάθος λογαριασμό.

Και ο ΟΠΕΚΕΠΕ εξάλλου είχε ενημερώσει με σχετική του ανακοίνωση τους συγκεκριμένους παραγωγούς τα εξής: “Οι δικαιούχοι της ενίσχυσης του Μ.22, που αφορά την στήριξη σε κτηνοτρόφους, λόγω των επιπτώσεων της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, οι οποίοι δεν έλαβαν την ενίσχυση λόγω απόρριψης του τραπεζικού λογαριασμού που είχαν δηλώσει στην αίτηση πληρωμής του Μ.22, μπορούν να προσκομίσουν στο γραφείο του ΟΠΕΚΕΠΕ της περιοχής τους, αντίγραφο του τραπεζικού τους λογαριασμού προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες διορθώσεις και να πιστωθούν τα ποσά πληρωμής”.

Ζητούν να πληρωθούν και όσοι κατέθεσαν ένσταση για άλλους λόγους

Άγνωστο εν τω μεταξύ μέχρι ώρας παραμένει τί ακριβώς θα γίνει με όσους κτηνοτρόφους κατέθεσαν ένσταση επειδή έμειναν εκτός, για άλλους όμως λόγους και αν θα πληρωθούν μαζί τώρα ή πιο μετά ενδεχομένως.

Newsroom Agronewsbomb

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ