Όπως και αναμενόταν και όπως άλλωστε έχει γράψει εδώ και πολύ καιρό το Agronewsbomb, δεν έλειψαν προβλήματα κατά τη χθεσινή πληρωμή ενισχύσεων, η οποία έγινε τη Μ. Τρίτη, όπως έγκαιρα και έγκυρα προβλέψαμε.
Αμέσως μετά την πληρωμή και όπως μας ανέφεραν παραγωγοί από διάφορες περιοχές της χώρας, έχουν μείνει εκκρεμότητες από χθες. Καθώς δεν έχει προχωρήσει ολικά η διαδικασία των διορθώσεων με προβλήματα λόγω monitoring σε αγροτεμάχια.
Παραγωγοί μας ανέφεραν για παράδειγμα ότι δεν πήραν ειδική ενίσχυση βάμβακος, παρότι είχαν συμπληρωμένα τα κιλά κι ενώ δεν είχαν με τα συγκεκριμένα βαμβακοχώραφα προβλήματα λόγω monitoring, αλλά με άλλα τεμάχια που καλλιεργούν (π.χ. ελιές). Άλλοι παραγωγοί από τη βόρεια Ελλάδα, μας είπαν πως δεν έχουν πάρει χρήματα, όπως ακριβώς δεν πήραν τα χρήματα της βασικής και της β’ δόσης ενιαίας. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, τα παράπονα δεν είναι πολλά.
Στις πληρωμές συνδεδεμένων σιτηρών δεν μας ανέφεραν προβλήματα οι αγρότες.

