Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ολοκλήρωσε στις 2 το πρωί της Παρασκευής 28 Νοεμβρίου 2025 τη διαδικασία για την πληρωμή της βασικής ενίσχυσης έτους 2025 και πλέον φαίνεται να γίνεται αγώνας δρόμου για να πιστωθούν τα χρήματα.
Η σκυτάλη έχει περάσει πλέον στις τράπεζες, όπως είπε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης το πρωί στο “Καλημέρα Ελλάδα” στον Antenna.
Αν τελικά, γίνει εφικτό, να πιστωθούν σήμερα τα χρήματα, σε κάθε περίπτωση, οι παραγωγοί, θα μπορούν να κάνουν αναλήψεις από τα ΑΤΜ, όχι πριν τις 4-5 το απόγευμα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Agronewsbomb, από σήμερα Παρασκευή αναμένεται να αρχίσουν και οι πληρωμές για τα νέα βιολογικά, οι οποίες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.

