«Εφιάλτης» τα ρέματα για τους κατοίκους. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Από τις μαρτυρίες που συγκλονίζουν, είναι εκείνη του κύριου Απόστολου Νούσια, ιδιοκτήτη της γνωστής τυροκομικής μονάδας που είδε την επιχείρησή του, στη Νέα Λεύκη, έξω από τη Λάρισα, κατεστραμμένη από την κακοκαιρία.

Μια επιχείρηση που ξεκίνησε πριν από 74 χρόνια και χτίστηκε κομμάτι κομμάτι, προκειμένου να μην χρεωθούν στις τράπεζες με δάνεια.

Η ζημιά που υπέστη είναι περίπου 12 εκατ. ευρώ, όπως ο ίδιος είπε.

«12 εκατ. είναι η ζημιά. Τι να σας πω; Κάναμε τη μονάδα κομμάτι κομμάτι για να μην πάρουμε δάνειο. Περιμένω 700.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ μετά από επένδυση 2 εκατ. και δεν μας έχουν έρθει τα λεφτά. Τεράστια είναι η ζημιά. Να δω τι θα κάνω, είπε αρχικά ο Απόστολος Νούσιας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε: «Μου είπαν τα παιδιά να μην μπω μέσα για να μην πάθω έμφραγμα. Δεν έχει μείνει ούτε καλούπι μέσα. Να βγάλουμε τουλάχιστον 80.000 δοχεία. Όλα είναι μέσα στο νερό. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια καταστροφή. Κρίμα. Το φτιάξαμε κομμάτι κομμάτι για να μην πάρουμε δάνεια. Ήμουν 6 ετών όταν το φτιάξαμε και τώρα είμαι 80 ετών. Δεν έχει έρθει κανείς να δει πώς είμαστε. Να βγάλω το εμπόρευμα, ό,τι μπορώ να σώσω».

Πηγή: koutipandoras.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ