Εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβουν οι παραγωγοί να υποβάλλουν δηλώσεις. Θυμίζουμε πως είχε πέσει στο τραπέζι πρόταση από ΚΥΔ για παράταση έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Καμία παράταση δε θα δοθεί για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ (Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου) για το 2023, όπως ξεκαθαρίζουν κύκλοι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σε ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης, μία μέρα μετά το σχετικό δημοσίευμα του Agronewsbomb, που περιέγραφε πώς έχει η κατάσταση και ποιά είναι τα δεδομένα.

«Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε παράταση των δηλώσεων ΟΣΔΕ, από κύκλους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διευκρινίζεται ότι η ημερομηνία για την κατάθεση δηλώσεων ΟΣΔΕ – μετά την παράταση που ήδη έχει δοθεί- λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου 2023 και καμία άλλη παράταση δεν πρόκειται να δοθεί», αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα του ΥπΑΑΤ.

Αυτό που δεν εξηγούν οι… κύκλοι είναι πως θα προλάβουν οι χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι που επιθυμούν να κάνουν μεταβίβαση δικαιωμάτων μέσα σε μια μέρα να ολοκληρώσουν και τη μεταβίβαση και τη δήλωση ΟΣΔΕ, δεδομένου ότι οι μεταβιβάσεις αρχίζουν στις 10 του μήνα.

Newsroom Agronewsbomb

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ