You are currently viewing Ανεβάζει στροφές το σιτάρι, τιμή από ΑΣ Βόλου και διαγωνισμός στην Ελασσόνα

Ανεβάζει στροφές το σιτάρι, τιμή από ΑΣ Βόλου και διαγωνισμός στην Ελασσόνα

Νέος διαγωνισμός από την Ένωση Ελασσόνας.

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου στις 4 Νοεμβρίου 2024, αποφασίστηκε η πώληση σιτηρών εσοδείας 2024, με την αποδοχή προσφοράς που ορίζει την τιμή πώλησης του σκληρού σίτου στα 0,288 €/kg για περίπου 5.000 τόνους.

Σύμφωνα με την απόφαση, το ποσό των 0,27 €/kg θα καταβληθεί στους παραγωγούς που είχαν παραδώσει το σιτάρι τους στον συνεταιρισμό.

Επισημαίνεται ότι στους παραγωγούς είχε ήδη δοθεί προκαταβολή 0,22 €/kg. Με την τρέχουσα απόφαση, θα λάβουν εντός των επόμενων ημερών μια συμπληρωματική τιμή 0,05 €/kg. Αυτή η επιπλέον πληρωμή διασφαλίζει ότι το τελικό ποσό που θα λάβουν οι παραγωγοί για το προϊόν τους ανέρχεται στα 0,27 €/kg.

Σε διαγωνισμό για πώληση σιτηρών προχωρά και η Ένωση Ελασσόνας.

Δείτε εδώ λεπτομέρειες

Newsroom Agronewsbomb