Featured Image

Σε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ φέρονται έτοιμοι από καιρό να απαιτήσουν να πάρουν τον έλεγχο του ΥπΑΑΤ.

Διακαής πόθος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως είναι ο έλεγχος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ασφαλείς πληροφορίες του Agronewsbomb θέλουν τους επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη να έχουν ήδη… τικάρει την περίπτωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι ίδιοι επισημαίνουν με νόημα πως το ΠΑΣΟΚ ακόμα και σήμερα διατηρεί ερείσματα στον αγροτικό χώρο, στο συνεταιριστικό, αλλά και στο συνδικαλιστικό, ερείσματα ικανά να φέρουν ηρεμία. Αν τελικώς ευδοκιμήσει ο διακαής αυτός (πόθος μέχρι σήμερα) των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ, τότε θα δούμε σε καίρια πόστα και σε οργανισμούς στο ΥπΑΑΤ γνώριμα πρόσωπα με θητεία σε αυτά και στο παρελθόν κοινοβουλευτικά, αλλά και όχι μόνο.

Featured Image

Οι τελευταίες θητείες των γαλάζιων υπουργών με εξαίρεση την περίπτωση Βορίδη, δεν μπορεί να θεωρηθούν και επιτυχημένες, το αντίθετο μάλιστα και η ανάληψη από το ΠΑΣΟΚ του κρίσιμου αυτού υπουργείου, ίσως βγάλει από την δύσκολη θέση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που αναζητεί βαρύ όνομα για το εν λόγω υπουργείο…

Newsroom Agronewsbomb