Featured Image

Αν είσαι ένας απλός αγρότης ή κτηνοτρόφος σίγουρα κάποια στιγμή έχεις απευθυνθεί σε τράπεζα για να λάβεις κάπου είδους δάνειο, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση.

Αν μάλιστα είσαι στους άτυχους που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν την περιουσία τους και το βιός τους, τότε σίγουρα έχεις ακούσει για funds και λοιπά κοράκια που εποφθαλμιούν κατοικίες και παραγωγικές εγκαταστάσεις αγροτών και όχι μόνο.

Αυτό που σίγουρα δεν γνωρίζεις είναι ένα οργανωμένο κυβερνητικό σχέδιο που μάλιστα είναι σε πλήρη εξέλιξη, το οποίο προβλέπει πως κατοικίες αγροτών ή και εγκαταστάσεις που είναι ήδη σε χέρια funds κ.λπ. φορέων, σύντομα θα βγουν στην αγορά και θα τα μπορεί όποιος έχει τα…προσόντα να τα αγοράσει. Και να τα αγοράσει όχι με δικά του χρήματα, αλλά μέσω δανείου.

Featured Image

Πληροφορίες του Agronewsbomb αναφέρουν ότι ήδη έχει κινηθεί η διαδικασία. Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόβα τζενεράλε για την κυβέρνηση και για όσους συμμετέχουν στο σχέδιο αυτό είναι το πρόγραμμα “Σπίτι μου” που τρέχει για αγορά πρώτης κατοικίας από νέα ζευγάρια. Εδώ, με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε σπίτια, ετοιμάζονται να βγάλουν οι τράπεζες στο σφυρί κατεσχεμένα ακίνητα, τα οποία θα αγοραστούν με δάνεια, δηλαδή με λεφτά των καταθετών.

Αυτό ακριβώς θα συμβεί και με τις αγροτικές εγκαταστάσεις εν συνεχεία, φέρνοντας σε απόγνωση δεκάδες χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους, με το κράτος να καταπατά κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.

Newsroom Agronewsbomb