Αληθεύει άραγε το ενδιαφέρον ή είναι τεχνητό για να μην πέσουν οι τιμές κάτω από το 40άρι;;; Κοντός ψαλμός… την Τρίτη θα ξέρουμε…

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τρίτη 12 Ιουλίου και σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, δεν αποκλείεται να προκύψει ξαφνικά και υποψήφιος από το… εξωτερικό. Συγκεκριμένα, μεγάλη εταιρεία εμπορίας σιτηρών από την Αίγυπτο, η οποία δραστηριοποιείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, έδειξε ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό της “ΕΝΩΣΗΣ” Ορεστιάδας, αφού θέλει το σιτάρι για την χώρα της. Βλέπετε, η αιματηρή εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και ο πόλεμος που συνεχίζεται μήνες τώρα, έχει προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα όσον αφορά τα σιτηρά, μια και οι δυο εμπλεκόμενες χώρες είναι από τους κορυφαίους παραγωγούς και προμηθευτές σε όλο τον κόσμο.

Featured Image

Τα στελέχη λοιπόν της συγκεκριμένη Αιγυπτιακής εταιρείας, η οποία διακινεί τεράστιες ποσότητες σιτηρών και γενικότερα δημητριακών, έψαξαν μέσω Έλληνα συνεργάτη τους πληροφορίες όχι μόνο για τον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, αλλά γενικότερα για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δημητριακών “Η ΕΝΩΣΗ”. Γιατί θέλουν να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη, αν αποφασιστεί τελικά να εκπροσωπηθούν στον διαγωνισμό, μάλλον με εξουσιοδοτημένο Έλληνα συνεργάτη τους. Ο Πρόεδρος Λάμπρος Κουμπρίδης πάντως, δηλώνει άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα και όπως μας είπε, κανένας δεν επικοινώνησε, ούτε “ενόχλησε” τηλεφωνικά τον ίδιο, άλλο μέλος της διοίκησης ή κάποιο στέλεχος του ΑΣΔ “Η ΕΝΩΣΗ”. Οπότε θα περιμένει και ο ίδιος την Τρίτη, προκειμένου να διαπιστώσει πόσοι “μνηστήρες” θα εμφανιστούν και διεκδικήσουν τους 22.000 τόνους σκληρού και 1.500 τόνους μαλακού σιταριού.