Τρέχουν για… ψήφους τώρα οι πολιτικοί και μόνο αυτό τους ενδιαφέρει.

Πίσω πάνε πολλά ζητήματα που αφορούν τους αγρότες αλλά και τους κτηνοτρόφους της χώρας μας οι εκλογές και η προεκλογική περίοδος έως το Μάιο, οπότε και θα κληθούμε όλοι να ψηφίσουμε.

Στο ΥΠΑΑΤ οι εκκρεμότητες είναι πολλές αλλά το χειρότερο βασικές και κομβικές για το μέλλον 650.000 γεωργών και όλη αυτή η κατάσταση δεν βοηθάει. Το σοβαρό μάλιστα ενδεχόμενο να μην προκύψει Κυβέρνηση από τις κάλπες σκουραίνει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Το ΥΠΑΑΤ για παράδειγμα έχει καθυστερήσει πολύ στα θέματα των πληρωμών και πολλοί θα πρέπει να περιμένουν ως τις 30 Ιουνίου, οπότε λήγει κανονιστικά η προθεσμία, για να δουν το χρώμα του χρήματος. Σε εκκρεμότητα είναι το ζήτηα των επιλαχόντων των σχεδίων βελτίωσης, αλλά και των νέων γεωργών.

Featured Image

Σοβαρό ζήτημα υπάρχει και με το ΟΣΔΕ που δεν πρόκειται να ανοίξει άμεσα παρά τις υποσχέσεις Γεωργαντά και λοιπών επιτελών.

Με την κατάσταση στις τιμές παραγωγού που είναι στα τάρταρα εδώ και μήνες και τη γενικότερη ασυδοσία στην αγορά, όλα τα παραπάνω είναι τα τελευταία που είχε… “ανάγκη” να υποστεί ο αγροτικός κόσμος…

Newsroom Agronewsbomb