Featured Image

Παρουσία πλήθους παραγωγών πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα ενημερωτική εκδήλωση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.  με θέμα: «Τα νέα δεδομένα της ΚΑΠ 2023-2027 – Αγρότες και Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. μαζί σε μια νέα εποχή».

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Ευάγγελος Σημανδράκος αναφέρθηκε στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει ο Οργανισμός, προτάσσοντας την εξωστρέφεια. «Στόχος μας είναι η άμεση πληροφόρηση των αγροτών και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σε ό, τι αφορά τις πληρωμές επισήμανε πως “ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος αυτών και πλέον γίνονται οι προετοιμασίες για τις πληρωμές Ιουνίου”.

Featured Image

Υπενθυμίζουμε πως οι εκκρεμότητες είναι πολλές και συγκεκριμένα, ενιαία παλιότερων ετών, μεταβιβάσεις και απόθεμα 2023, υπόλοιπα ενιαίας 2023, εξόφληση αγροπεριβαλλοντικών 2022 κ.λπ. Αυτά σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να πληρωθούν όλα σε αυτές τις πληρωμές, αλλά θα δοθούν χρήματα και αργότερα. Όσον αφορά δε το ΟΣΔΕ, φαίνεται πώς πάμε για άνοιγμα την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου ή από Ιούλιο.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Σημανδράκου:

Newsroom Agronewsbomb με πληροφορίες από larissanet.gr