Νέο φέσι φόρεσαν στους αγρότες.

Βαθιά το χέρι στην τσέπη έβαλαν χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ που υπέβαλαν σε διάφορες πιστοποιημένες πύλες, τα γνωστά μας ΚΥΔ.

Όπως κατήγγειλαν πολλοί αγρότες ακόμα και για δηλώσεις που δεν έχουν καμιά αλλαγή τα τελευταία χρόνια και αφορούν μόνιμες καλλιέργειες, τα λεφτά
που πλήρωσαν ήταν από 50% και άνω σε σύγκριση με το 2021. Οι περισσότεροι παραγωγοί είδαν τώρα τις χρεώσεις αφού είχαν δώσει πάγια εντολή να κρατηθούν τα χρήματα από τις επιδοτήσεις. Μπαίνοντας λοιπόν στο λογαριασμό τους τώρα, διαπίστωσαν την μεγάλη “κλοπή” που υπέστησαν.

Featured Image

Όλα αυτά δεν φαίνεται να εμποδίζουν την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και την ίδια την Κυβέρνηση να καυχιούνται τα περί μετάβασης στο gov και τις δημόσιεσ πλατφόρμες. Αν όλα αυτά είναι σε γνώση του Γεωργαντά, θα έπρεπε ήδη να έχουν προκαλέσει την παρέμβασή του. Όμως δεν κουνιέται φύλλο…

Και να χαμε πάρει και τα χρήματα που παίρναμε σοτ παρελθόν θα ταν καλά τονίζουν οι αγρότες, σημειώνοντας πως βγήκαν από τη μετάβαση στο gov και κερατάδες αλλά και δαρμένοι.