Featured Image

Τον πρώην Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γιώργο Κέντρο προσανατολίζεται να επιλέξει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Γεωργαντάς, για νέο πρόεδρο του Οργανισμού, μεταξύ των άλλων δύο  επικρατέστερων υποψηφίων προέδρων κ. Βαγγέλη Σημανδράκο και κα Μαρία Συμεωνίδου, μετά την αξιολόγηση του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με πληροφορίες της Αγροτικής Έκφρασης.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: “Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. 4ΔΣ/2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, καταρτίσθηκαν από την Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου οι Πίνακες Επικρατέστερων Υποψηφίων που προέκυψαν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής του Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου (κωδ. θέσης 101) και του Αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου (κωδ. θέσης 102) στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.)-Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Π.Ε. Κεντρικού Τομέα), οι οποίοι και απεστάλησαν στον εποπτεύοντα Υπουργό, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 6 του άρθρου 21 του Ν. 4735/2020 (Α’ 197).”

Featured Image

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η Κυβέρνηση προσανατολίζεται στον Γιώργο Κέντρο καθώς γνωρίζει άριστα τα του ΟΠΕΚΕΠΕ και επί των ημερών του στην Αντιπροεδρία του Οργανισμού, οι πληρωμές πήγαιναν… ρολόι.