Το μεσημέρι της Τετάρτης τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του καλαμποκιού Ιουλίου αυξήθηκαν κατά 8 έως 9 σεντς με τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του καλαμποκιού Δεκεμβρίου να υποχωρούν κατά 4 έως 5 σεντς. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης της σόγιας Ιουλίου είναι υψηλότερα κατά 14 σεντς με τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του Νοεμβρίου να αυξάνονται κατά 9 έως 10 σεντς. Ιούλιος Σικάγο σιτάρι είναι 5 σεντ χαμηλότερα. Το σιτάρι του Ιουλίου του Κάνσας Σίτι είναι 2 σεντ χαμηλότερο και το σιτάρι της Μινεάπολης του Ιουλίου είναι 6 σεντ χαμηλότερα.

Υπήρξε κάποια άγρια ​​δράση στα spread σήμερα. Το καλαμπόκι Ιουλίου ανέβηκε έως και 20 σεντς υψηλότερα, ενώ τα συμβόλαια Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου παραμένουν υπό πίεση και χαμηλότερα την ημέρα. Η πρώτη ημέρα ειδοποίησης είναι αύριο, τόσοι πολλοί έμποροι καθαρίζουν θέσεις για να βγουν από τα συμβόλαιά τους τον Ιούλιο πριν από τις ειδοποιήσεις παράδοσης.

Ο καιρός φαίνεται να είναι μη παράγοντας για τις αγορές σιτηρών. Έχουμε τις εκτάσεις USDA Acreage και τις τριμηνιαίες εκθέσεις αποθεμάτων σιτηρών αύριο. Μετά από αυτό, θα έχουμε τριήμερο για την αργία της 4ης Ιουλίου τη Δευτέρα. Παρακολουθήστε λοιπόν προσεκτικά τις προγνώσεις καιρού αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το αργό πετρέλαιο αυξήθηκε κατά 20 σεντς το μεσημέρι. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης αργού πετρελαίου βρήκαν κάποια υποστήριξη από νωρίς, αλλά έκτοτε έχουν υποχωρήσει. Αντιμετωπίσαμε κάποια αντίσταση περίπου 114 $ στο συμβόλαιο του Αυγούστου.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του Dow είναι 52 μονάδες υψηλότερα.

Συνολικά, εξακολουθούμε να βλέπουμε τη ροή χρήματος να εξέρχεται από τις αγορές εμπορευμάτων στο σύνολό τους, κάτι που έχει αρνητικό αντίκτυπο σε όλα τα εμπορεύματα.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΙΤΗΡΩΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ: 8:35 Π.Μ.
Οι τιμές των σιτηρών στις ΗΠΑ ήταν υψηλότερες σήμερα το πρωί. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του καλαμποκιού Ιουλίου είναι 5 με 6 σεντς υψηλότερα. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης της σόγιας Ιουλίου είναι 9 έως 10 σεντς υψηλότερα. Ιούλιος Σικάγο σιτάρι είναι 11 σεντ υψηλότερα. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του σίτου του Ιουλίου στο Κάνσας Σίτι είναι 14 σεντς υψηλότερα και τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του σίτου Ιουλίου στη Μινεάπολη είναι 9 σεντ υψηλότερα.

Μικτές είναι οι τιμές των ζώων σήμερα το πρωί. Τα ζωντανά βοοειδή είναι 60 σεντ υψηλότερα. Τα βοοειδή τροφοδοσίας είναι 62 σεντ υψηλότερα. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Lean Hog ​​είναι 17 σεντ χαμηλότερα.

Featured Image

Η τριμηνιαία έκθεση του USDA Hogs and Pigs θα δημοσιευτεί σήμερα στις 2 μ.μ. CT. Εποχικά μιλώντας, τα αδύνατα γουρούνια θα πρέπει να πιέζουν χαμηλότερα τις επόμενες εβδομάδες. Τα μετρητά ήταν υψηλότερα χθες, αλλά οι τιμές αποκοπής και σφαγίου ήταν χαμηλότερες. Τα ράλι σε γουρούνια φαίνεται να είναι δύσκολο να γίνουν αυτή τη στιγμή.

Το αργό πετρέλαιο σημείωσε άνοδο 1,24 δολ. σήμερα το πρωί και η χρηματιστηριακή αγορά σημείωσε άνοδο 5 μονάδων για να ξεκινήσει τη σημερινή συναλλαγή.

Συνολικά μια αρκετά ήσυχη συναλλαγή κατά τη διάρκεια της νύχτας και μέχρι σήμερα νωρίς το πρωί. Ο καιρός φαίνεται να συνεχίζει να παραμένει ξηρός, αλλά η ζέστη παραμένει μακριά τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Οι έμποροι είναι απασχολημένοι με την τοποθέτηση τους ενόψει της βασικής έκθεσης USDA Acreage και της Τριμηνιαίας Έκθεσης Αποθεμάτων Σιτάρι, η οποία θα δημοσιευτεί αύριο (30 Ιουνίου) στις 11:00 π.μ. CT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η έρευνα προβλέπει περισσότερο καλαμπόκι, λιγότερη σόγια το 2022
Οι εμπορικές εκτιμήσεις για την αυριανή έκθεση δείχνουν ότι το εμπόριο αναζητά 89,9 εκατομμύρια στρέμματα καλαμποκιού και 90,5 εκατομμύρια στρέμματα σόγιας. Όσον αφορά την έκθεση αποθεμάτων, το εμπόριο αναζητά τα αποθέματα καλαμποκιού να είναι στα 4,34 δισεκατομμύρια μπουσέλ, τα αποθέματα σόγιας στα 965 εκατομμύρια μπουσέλ και τα αποθέματα σίτου στα 655 εκατομμύρια μπουσέλ. Αυτή η αναφορά έχει την τάση να μας ρίχνει μια μπάλα καμπύλης, επομένως η μεταβλητότητα είναι αρκετά υψηλή.

Η εβδομαδιαία αναφορά των πωλήσεων των εξαγωγών των ΗΠΑ δημοσιεύεται επίσης αύριο (7:30 π.μ. CT).

Το χρηματιστήριο χθες απέτυχε να κρατήσει υψηλότερο ξεκίνημα και πούλησε 400+ μονάδες την ημέρα. Αυτό ήταν το μοτίβο όπου κάθε δύναμη ήταν δύσκολο να κρατηθεί και υποδηλώνει ότι μπορεί να είμαστε κοντά σε ύφεση.

agriculture.com