Με τα τρακτέρ τους πήγαν στο Δημαρχείο της Πύλου αγρότες από την περιοχή του Χανδρινού, που ζητούν να γίνουν αποκαταστάσεις σε αρδευτικά έργα στην περιοχή τους.

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Χανδρινού και Περιφέρειας ανακοινώθηκε σχετικά ότι “οι αγρότες της περιοχής απαίτησαν από τον Δήμο Πύλου-Νέστορος:

1. Την ολοκλήρωση του αρδευτικού κάμπου Χανδρινού-κάμπου Στενοσιάς, καθώς και να διορθωθούν όλες οι κακοτεχνίες του έργου που έχει υλοποιηθεί ώστε να γίνει σύγχρονο και λειτουργικό.

2. Την αποκατάσταση της Πηγής Μάτι.

Featured Image

3. Να λυθούν όλα τα προβλήματα που παρουσιάζει το αρδευτικού Χανδρινού-Πλατανόβρυσης.

Ο δήμαρχος από την πλευρά του υποσχέθηκε ότι οι εργασίες για την ολοκλήρωση του αρδευτικού κάμπου Χανδρινού-κάμπου Στενωσιάς θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες 10 μέρες και ότι θα προσπαθήσει για την άμεση επίλυση των προβλημάτων άρδευσης ολόκληρης της περιοχής. Εμείς περιμένουμε από τον κύριο δήμαρχο να τηρήσει τις δεσμεύσεις του. Τους λέμε ξεκάθαρα ότι εάν δεν τηρηθούν οι υποσχέσεις τους θα έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι με τα τρακτέρ στο δρόμο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, παλεύουμε για σύγχρονα δίκτυα άρδευσης, αξιοποίηση του δυναμικού των πηγών και ποταμών της περιοχής, αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων επιστημονικών και τεχνολογικών μεθόδων κατασκευής έργων. Το νερό είναι πηγή ζωής για μας και τις καλλιέργειες μας”.

 gargalianoionline.gr