Το ΤικΤοκ όπως και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρα από θέματα lifestyle και πηγές εσόδων για αρκετούς από τους περιβόητους influencers, μπορούν να είναι και μέσα τα οποία να προσφέρουν πολλά περισσότερα.

Είτε αυτά είναι τα κοινωνικά μηνύματα που μπορεί να περάσουν και να κάνουν αρκετούς να προβληματιστούν και να σκεφτούν, είτε όπως σε αυτήν την περίπτωση να κάνουν viral όπως λέμε βίντεο με νέα παιδιά τα οποία προωθούν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής η έστω να μας χαρίσουν λίγες στιγμές χαράς και χαμόγελα. Και ο λόγος για την 22χρονη κτηνοτρόφο Ντίνα Ζαφειροπούλου από τα Καλάβρυτα η οποία συνδυάζει με απόλυτο τρόπο την κτηνοτροφία και το Τικ Τοκ

Η 22χρονη κτηνοτρόφος φιλοξενήθηκε σήμερα και από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση καθώς τα βιντεάκια της κάθε άλλο παρά απαρατήρητα περνάνε.

Featured Image

Η 22χρονη Ντίνα Ζαφειροπούλου έχει επιλέξει το δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα της κτηνοτροφίας παρά το νεαρό της ηλικίας της, έτσι κάθε πρωί το περνάει στο μαντρί της και έχοντας δίπλα της τα αγαπημένα της ζώα και το μοιράζεται μαζί μας μέσω των social media και υπό την συνοδεία δυνατής παραδοσιακής μουσικής. Όπως αναφέρει και η ίδια η οικογένεια της έχει περίπου 200 πρόβατα και κατσίκια, αριθμός ο οποίος χρειάζεται αρκετή δουλειά και φυσικά πρωινό ξύπνημα.

tilestwra.com