Υπάρχει μία απόλυτα κατανοητή ανησυχία και ταυτοχρονα εξάντληση της υπομονής με το περιβόητο θέμα Επιλαχόντες Αγρότες Σχεδίων Βελτίωσης.

Ειδικά με αφορμή την AGROTICA όλοι περίμεναν το ευχάριστο …

Θα σας ενημερώσουμε για την ΠΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που μας καταδικάζει ώστε να καταλάβετε όλοι στην ομάδα γιατί παλεύουμε.

Όταν ανακοινώθηκαν οι επιλαχόντες όλοι οι «μπλε φίλοι μας βουλευτές» είπαν πως δεν πειράζει που είμαστε Επιλαχόντες διότι θα μας περάσουν τον άλλο χρόνο(αυτό που γίνεται χρόνια και χρόνια ανεξαρτήτως κόμματος…)

Όλοι επαναπαυτηκαμε και τους δώσαμε τον κατάλληλο χρόνο να αποφασίσουν πως το θέμα των επιλαχόντων δεν είναι «πιασάρικο» για ψήφους και πως αυτά τα χρήματα που δέσμευσαν θα τα δίνουν συνέχεια παράταση και θα μας βγάζουν τρελούς πως δεν έχουμε δικαίωμα για να μένουν τα καλά χρηματάκια τους στο συρτάρι τους….

Ο Κωνσταντίνος Μπαγινέτας ανέλαβε τον ρόλο του κακού που το παίρνει όλο επάνω του…

Μέχρι και αποτυχημένους μας αποκάλεσε…

Όποιος υπουργός έβγαινε τον «σφύριζε» πως το θέμα των ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ τελείωσε και αυτοί ως μαριονέτες το παπαγαλίζαν….

Με άλλους υπουργούς τα πήγαινε καλά…με άλλους όχι….και στο τέλος όλοι του υποκλίνονταν αφού τους εξηγούσε με απλά μαθηματικά πως το συρταράκι τους με τα χρήματα δεν πειράζεται….

Μετά ήταν τυχεροί με τα χίλια κακά που μας συνέβαιναν και μας έβαζαν τελευταίο θέμα.

Μέχρι και ο Covid τους βοήθησε για να χτυπάνε την μία παράταση μετά την άλλη….

Μέσα στο παιχνίδι του καραγκιόζη που παίζανε…όλο και πετούσαν καμμία υπόσχεση….

Ο Μάκης Βορίδης πέταξε την πρώτη δήλωση στην έκθεση Θεσσαλονίκης χωρίς να έχει ξεκινήσει η πραγματική εικόνα του προγράμματος 4.1.1. Ήθελε βιαστικά και κατά εντολή να το αποτελειώσει ακαριαία το θέμα ώστε να αιφνιδιαστούμε και να το δεχθούμε.

Ο Σπήλιος Λιβανός μπορεί ακόμη να μην κατάλαβε τι έγινε διότι οι επιλαχόντες τον εξηγούσαν τα προγράμματα και όχι αυτός…

Μέχρι στη πρώτη συνάντηση με τους επιλαχόντες είπε πως θα το κάνει εάν έχουν χρήματα αλλά έφυγε γρήγορα γιατί τον περιμένανε…και από τότε τον έφαγαν και οι «μαύρες» οι σακούλες!

Ο Giannis Oikonomou υποσχέθηκε καμμιά δεκαριά φορές(γραπτώς σε επιστολές αλλά και στη Βουλή) νέα προγράμματα σχεδίων βελτιωσης από τον Μάρτιο του ‘21 και ακόμη το συζητάν για το 2023.

Αλλά η υπόσχεση δεν χαλάει σπίτια άρα και ο κάθε πολιτικούλης το εφαρμόζει….

Ο Οικονόμου έφυγε…αλλά άφησε πιστό αντικαταστάτη του τον Γιώργος Στύλιος ο οποίος το έπιασε φευγαλέα το θέμα για να μην κακοκαρδίζει τους πολιτικούς του φίλους….

Ο Δημήτρης Παπαγιαννίδης κλήθηκε για νέα προγράμματα για να μαζέψουν κανένα ψήφο παραπάνω….

Featured Image

Μετά μας ήρθε ο Georgios Georgantas ο οποίος πραγματικά ήθελε να το λύσει το θέμα αλλά δεν τον αφήνει το σύστημα το προηγούμενο….

Πάντως τι ψιθυρίζουν στο αυτί και αλλάζουν τροπάριο μόνο αυτοί ξέρουν… αλλά και εμείς ξέρουμε….

Αυτό τελικά είναι το πρόβλημα!

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ.

Μέχρι που στήσανε μια AGROTICA χωρίς προγράμματα και τη διαφημίζουν για πετυχημένη οι πιο αποτυχημένοι πολιτικοί που πέρασαν!!

Η AGROTICA είχε επισκεψιμότητα γιατί το ζήλο για μηχανήματα δεν τον σταματάει καμμία δύναμη και είναι η μεγαλυτερη ΑΓΑΠΗ του αγρότη αλλά και αυτό το εκμεταλλευτήκατε Κύριοι πολιτικοί και το καπηλεύεστε για κατόρθωμα σας!!!!

Χορτάσατε βόλτες, ομιλίες και φωτογραφίες… και οι τσέπες άδειες….

Και αν δεν ισχύουν τα παραπάνω σενάρια ας πάμε στις αίθουσες των δικαστηρίων και να μας δείξετε με διαφάνεια αν ξοδέψατε όλα τα χρήματα που κρατάτε δεσμευμένα(300εκ+300εκ)

Γιατί οι ιδιοι λέτε πως τα χρήματα δεν υπάρχουν.

Και που πήγαν;

Πάμε να δούμε τι απέγιναν και εάν είχατε διάθεση να τα κρατήσετε ή να τα δωρίσετε τουλάχιστον να ξέρουμε πως είμαστε οι ευεργέτες σας.

Αυτή είναι η περίληψη της κατάστασης που βιώσαμε και τα θηρία που αντιμετωπίσαμε.

Άρα λοιπόν μην τα παρατάτε διότι είναι σαν να αποδεχόμαστε το σενάριο τους…πως θα μας εξαντλήσουν και θα μας αποτελειώσουν!!!!

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΟ ΦΤΗΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ!

ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!

ΑΥΤΗ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ

Μάλιστα δεσμεύτηκε πως το ΝΟΕΜΒΡΙΟ θα ασχοληθεί με το θέμα μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!!