«Μη φοβάσαι πρόεδρε», του είπε χαριτολογώντας ένας από τους παραγωγούς

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποιεί επίσκεψη στη Φιλύρα Τρικάλων. Εκεί, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε σε κτηνοτροφική μονάδα με πρόβατα, ιδιοκτησίας του κ. Ηλία Κουκοτσέλου, ο οποίος συζήτησε με τον κ. Τσίπρα μέσα στο μαντρί και του εξήγησε τα προβλήματα που υπάρχουν στην εκτροφή των ζώων, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο trikalaola.gr. Ο κ. Τσίπρας άκουσε τον ιδιοκτήτη της μονάδας και είπε τι πρέπει να γίνει από την πολιτεία για να μπορούν οι κτηνοτρόφοι να σταθούν στα πόδια τους.

Μίλησαν για την τιμή του γάλακτος τόσο του αιγοπρόβειου, όσο και του αγελαδινού, τις ζωοτροφές και τους μεσάζοντες, αλλά και την αύξηση του κόστους παραγωγής. Κάποια στιγμή ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλούσε μες τους παραγωγούς το κοπάδι με τα πρόβατα άρχισε να τρέχει, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να γυρνά έντρομος και να κοιτά τι συμβαίνει πίσω του. «Μη φοβάσαι πρόεδρε», του είπε χαριτολογώντας ένας από τους παραγωγούς (στο 6:50 του βίντεο).

Featured Image

https://www.youtube.com/embed/uEqnxMTZkRI?start=571&feature=oembed&enablejsapi=1&origin=https://www.alphafreepress.gr

Ανέβηκε στο τρακτέρ ο Τσίπρας

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας σε συγκέντρωση που έγινε για να μιλήσει στους αγρότες και τους παραγωγούς χρειάστηκε να ανέβει σε τρακτέρ για να τους απευθυνθεί για να τον ακούν και να τον βλέπουν όλοι:

https://www.youtube.com/embed/70ne9ayQyT4?feature=oembed&enablejsapi=1&origin=https://www.alphafreepress.gr