«Γ. Πασχαλίδης – Με συλλογική προσπάθεια επετεύχθη η αποζημίωση των δραστηριοποιούμενων στις λιμνοθάλασσες συνολικού ποσού 550.000€».

Ο Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι μετά από συλλογική προσπάθεια επετεύχθη η αποζημίωση των δραστηριοποιούμενων στις λιμνοθάλασσες, που ανέρχεται στο ποσό των 550.000 ευρώ περίπου.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από σχετικό κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Αλιευτικής Πολιτικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Ανδρέα Καραγιώργη, ο Βουλευτής ανταποκρίθηκε και συνετέλεσε καθοριστικά στην επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας (καθώς είχαν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες), μετά από τις συνεχείς επαφές που πραγματοποίησε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά και τον Υφυπουργό κ. Σίμο Κεδίκογλου.

Featured Image

Τόσο το έργο του υπευθύνου της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Ανδρέα Καραγιώργη όσο και η ανταπόκριση και η στήριξη του Βουλευτή σε κάθε ειλικρινή προσπάθεια σηματοδοτούν το άνοιγμα ενός νέου κύκλου αλληλεγγύης και συνεργειών για την περαιτέρω ανάπτυξη της Περιφερειακής μας Ενότητας. Ο Γιάννης Πασχαλίδης απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στους κ. Γεωργαντά και κ. Κεδίκογλου.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας