Μόνο καλά για την Κυβέρνηση, το Μέγαρο Μαξίμου και τα συναρμόδια Υπουργεία, το Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και φυσικά το Υπουργείο Ενέργειας δεν ήταν τα μηνύματα από την επαρχία. Όπως καταγγέλλουν εξοργισμένοι αγρότες από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία οι χρεώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα για άντληση ύδατος και πότισμα λίγων εικοσιτετραώρων είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν τη συνέχιση της παραγωγής. Ήδη οι περισσότεροι αγρότες σχεδιάζουν να μην ξαναποτίσουν αφού αν το επιχειρήσουν θα είναι για… φυλακή όπως χαρακτηριστικά τονίζουν στο Agronewsbomb.

Δέκτες της οργής των αγροτών που Νέα Δημοκρατία ακούνε και φεύγουν μακριά είναι και οι κυβερνητικοί βουλευτές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων αδυνατεί να βγει στα χωριά και να αντικρύσει τους αγρότες. Πόσο μάλλον να κοιτάξει σε λίγους μήνες τους αγρότες στα μάτια και να τους ζητήσει ψήφο. Με αυτά τα δεδομένα, καθαρά εκλογικά οι αγρότες θεωρούνται χαμένη υπόθεση για το Μαξίμου, που ανοικτά δείχνει να μην ενδιαφέρεται για το κοινό αυτό. Δεν είναι άλλωστε τυχαία λένε οι γνωρίζοντες και η προκλητική αδιαφορία της ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ μπρος στις τραυματικές στιγμές τις οποίες διέρχεται ο κλάδος.

Featured Image

Φαίνεται ότι για πρώτη φορά οι αγρότες απέναντι από την κάλπη δεν θα σκεφτούν κοντόφθαλμα και θα ρίξουν μαύρο σε όσους τους μαύρισαν την τσέπη τρία χρόνια τώρα.

Agriogata